fbpx
    • Gratis verzending
    • Voor 17:00uur besteld, volgende werkdag geleverd
    • 14-dagen retourneren
  • Kies je maat

Levering, retouren & service

  • Home
  • Levering, retouren & service

Levering

Als je voor 15.00 bestelt leveren wij doorgaans de volgende werkdag. Bestellingen na 15.00 worden de volgende werdag pas verpost. Momenteel levert Recharge aan de voglende landen: Nederland, Het Verenigd Koninkrijk, België, en Duitsland. Woon je eregens anders maar wil je toch heel, heel, heel graag onze schoenen? Stuur ons dan een mailtje! Dan vragen we speciaal voor jou een tarief op bij onze koerier.

Retouren

"Vanaf het moment dat je nieuwe schoenen bij je afgeleverd zijn heb je 14 dagen om te beslissen of je ze wil houden. Je mag ze proberen zoals je dat ook in een winkel zou doen. Wees alsjeblieft voorzichtig met passen. We accepteren geen retouren met gebruikssporen. Dus je mag er zo lang niet mee gaan skateboarden: dan blijven ze van jou. Kan trouwens gewoon wel, skateboarden op Recharge. Stuur dan wel even een foto! Als je besluit je frisse stappers toch terug te sturen, gebruik dan de meegeleverde omdoos om de schoenendoos te beschermen. We sluiten een retourformulier bij in al onze zendingen. Dus je hoeft niet op zoek naar een printer! Tot slot: als wij de bezorgkosten betalen, wil jij dan de retourzendingen betalen? Deal?"

NL Retourformulier
EN Return Form

Service

We zijn goed volk hier bij Recharge. Sterker nog: we kennen onze schoenen. Van binnen en van buiten: letterlijk. Dus vraag maar raak! Pasvorm, steunzolen, de juiste maat vinden: we helpen je er graag mee. Vul het contactformulier in of stuur een bericht via Facebook. We reageren meestal binnen een paar uur. Tenzij je in een andere tijdzone woont. Dan liggen we waarschijnlijk te slapen als je mailt. Waarschijnlijk heb je dan weer wel beter weer dan wij.

The small print

Ofwel: de algemene voorwaarden. EU reguleringen enzo. Je kan de PDF downloaden met onderstaande knop.

NL Algemene Voorwaarden