fbpx
    • Gratis verzending
    • Voor 17:00uur besteld, volgende werkdag geleverd
    • 14-dagen retourneren
  • Kies je maat

Lookbook 2020

Comfort re-designed; dat is de kern van Recharge Footwear. Omdat steunzolen je schoenen keuze niet zouden mogen beperken. Voor veel vrouwen is dit wél het geval. Daarom heeft Recharge haar nieuwe collectie weer verder uitgebreid.

Recharge Footwear is opgericht in 2015 en in de zomer van 2016 op de markt geïntroduceerd. De filosofie bij Recharge is om een fashion statement te maken voor de klant die zowel stijl als comfort waardeert. We zijn er voor al die eigenzinnige vrouwen, die geen concessies doen aan mode, ook als ze moeilijke voeten hebben.

Al onze modellen hebben een verwisselbaar voetbed dat eventueel vervangen kan worden door een persoonlijk aangemeten steunzool. De schoenen zijn zo ontworpen dat er een 15mm dikke zool in past, volledig onzichtbaar, zelfs in onze open modellen. En voor al die gelukkigen die geen steunzool nodig hebben zijn onze schoenen standaard geleverd met een perfect ondersteunend voetbed.

THE FUTURE IS GREEN

Ook wij willen onze bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze levensstijl. Daarom produceren we bijvoorbeeld in Europa (Portugal) en hebben we plantaardig gelooid leer toegevpoegd aan onze collectie. Zoals het leer dat is gebruikt in deze boot. Let's go green.

NATURAL MATERIALS

Steeds vaker zie je materialen als kurk, touw, riet en hout. Ook in schoenen. Soms als detail in de schoen zelf, maar ook als zool. Dat ziet er meteen lekker zomers uit en het is heerlijk comfortabel.

CHUNKY SOLES

Wat begon als de "dad sneaker" beïnvloed nu de vorm van de zolen van allerlei soorten schoenen. Van laarsjes tot sneakers tot sandalen, de "chunky" zool wint steeds meer terrein. Het ziet er stoer en sportief uit, maar loopt ook super lekker.

THE 90'S

Geometrie en architectuur hebben invloed op de vormen die worden gebruikt in zolen en hakken. Ook de "square toe" is hier een voorbeeld van. Vaak heel vernieuwend maar ook met een knipoog naar de 90's.