fbpx
    • Gratis verzending
    • Voor 17:00uur besteld, volgende werkdag geleverd
    • 14-dagen retourneren
  • Kies je maat

Comfortschoenen hadden een make-over nodig

Het werd onze missie

Recharge is gemaakt door vrouwen voor vrouwen

Omdat iedere vrouw zich mooi mag voelen. Zonder pijnlijke voeten of beperkte schoenenkeuze. Daar stoppen wij - de vrouwen van Recharge Footwear - iedere dag hard werk en veel liefde in.

Recharge komt uit de fashion

30 jaar lang werkten we in de fashion. Dus we weten wat we willen. Wat stijl betreft dan. En toen moesten we ineens steunzolen gaan dragen. Dokters orders. Al die prachtige schoenen die we verzameld hadden over de jaren? Allemaal in de prullenbak. Konden we in ieder geval weer gaan shoppen, dachten we. Toen ontdekten we: comfortschoenen hadden een make-over nodig.

Recharge komt uit een schoenmakersfamilie

Schoenen zitten in ons bloed. Vroeger thuis was papa schoenmaker. Hij werkte voor zichzelf vanuit zijn kleine werkplaats in de garage. Het rook er naar leer en lijm. Hij maakte maatschoenen met stille toewijding en ouderwets vakmanschap.

Recharge is Comfort Redesigned

Dit zijn de technische details die onze schoenen anders maken dan de rest. Want het gaat natuurlijk niet alleen om de looks.
1. Al onze modellen hebben een verwisselbaar voetbed. Dus je kan een persoonlijke steunzool dragen in onze schoenen.
2. We leveren standaard een 15mm dik ondersteunende schuim inzool. Ons voetbed is bekleed met superzacht leer.
3. Onze open schoenen en sandalen hebben een stretch-leren envelop waar het voetbed onder schuift. Zo verdwijnt het voetbed en lopen je zomervoeten op Italiaans leer."

Recharge overschrijd grenzen

Letterlijk. En niet omdat we zo van reizen houden - doen we wel natuurlijk. Maar om het beste van het beste te krijgen. We zijn gevestigd in Nederland waar we onze schoenen ontwerpen. Ons leer komt uit Italië. Het klimaat en de historie maken Italiaans leer het mooiste. Tenslotte worden onze schoenen gemaakt in Portugal. Daar werken we met kleinschalige fabrieken, meestal familiebedrijven. We werken met lokale ondernemers en gaan voor duurzaamheid.