fbpx
    • Gratis verzending
    • Voor 17:00uur besteld, volgende werkdag geleverd
    • 14-dagen retourneren
  • Kies je maat

Het werd mijn missie

Ruim 25 jaar lang werkte ik in de fashion. Dus ik weet wat ik wil; wat stijl betreft dan. En toen moest ik ineens steunzolen dragen; ik kon echt niet meer fatsoenlijk lopen zonder. Zoals bijna iedere vrouw heb ik een lichte schoenenverslaving. Maar wat moest ik nu doen met al die prachtige schoenen die ik inmiddels had verzameld? Nergens paste mijn steunzool in. Het goede nieuws was dat ik in ieder geval weer kon shoppen voor nieuwe schoenen, dacht ik. Maar al snel bleek er een geweldig gat te zijn tussen comfortschoenen en fashion schoenen. Dat was het moment dat ik besloot dat comfortschoenen toe waren aan een make-over. Het werd mijn missie.
Schoenen zitten in mijn bloed; mijn vader was een ambachtelijk schoenmaker, die voor zichzelf werkte vanuit zijn kleine werkplaats in de garage. Hij maakte (maat)schoenen met stille toewijding en ouderwets vakmanschap. Ik ben opgegroeid met de lucht van leer en lijm. Toen ik begon met mijn schoenen avontuur, was hij helaas al overleden. Wat had hij een geweldige steun kunnen zijn! Hij zit in mijn hart, en in mijn designs.
Recharge is opgericht in 2015 en in de zomer van 2016 geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Onze filosofie is om een fashion statement te maken voor de klant die zowel stijl als comfort waardeert. Wij zijn er voor al die eigenzinnige vrouwen die geen concessies doen aan mode, ook als ze moeilijke voeten hebben.