fbpx
    • Gratis verzending
    • Voor 17:00uur besteld, volgende werkdag geleverd
    • 14-dagen retourneren
  • Kies je maat

Recharge Footwear: Het werd mijn missie

José Illegems - Founder Recharge Footwear
Ruim 25 jaar lang werkte ik in de fashion. Dus ik weet wat ik wil; wat stijl betreft dan. Toen kwam dat moment: ik moest ineens steunzolen dragen. Zonder kon ik echt niet meer fatsoenlijk lopen. Zoals bijna iedere vrouw heb ik een lichte schoenenverslaving. Wat moest ik nu doen met al die prachtige schoenen die ik inmiddels had verzameld? Nergens paste mijn steunzool in. Het goede nieuws was dat ik in ieder geval weer kon shoppen voor nieuwe schoenen, dacht ik…

Al snel bleek dat lastiger dan gedacht. Ik ontdekte dat er een gigantisch gat bestond tussen schoenen met comfort en fashion schoenen. Dat was het moment waarop ik besloot dat comfortschoenen toe waren aan een make-over. Het werd mijn missie. Omdat iedere vrouw zich mooi mag voelen. Zonder pijnlijke voeten of beperkte schoenenkeuze.

Het vakmanschap van mijn vader

In 2015 richtte ik Recharge op. En in de zomer van 2016 maakte Recharge haar intrede op de Nederlandse markt. Onze filosofie is om een fashion statement te maken voor de klant die zowel stijl als comfort waardeert. Wij zijn er voor al die eigenzinnige vrouwen die geen concessies doen aan mode, alleen omdat ze moeilijke voeten hebben.

Omdat iedere vrouw zich mooi mag voelen. Zonder pijnlijke voeten of beperkte schoenenkeuze. Daar stoppen wij – het team van Recharge Footwear - iedere dag hard werk en veel liefde in.

Voor de nieuwe collectie herfst-winter 2018 hebben we pasvormen en modellen verder ontwikkeld, zodat nog meer vrouwen onze schoenen en laarsjes kunnen dragen. De rode draad is altijd fashion, hoe dat te vertalen naar comfort en pasvorm, en het uitneembare voetbed.
Betsy Palmer - Storefront

Kom jij ook shoppen in onze Pop-up Store in Amsterdam?

Wil je komen passen en elkaar ontmoeten? Dat kan! Van woensdag 28 november t/m zondag 16 december sta ik in onze pop-up store in Amsterdam Je vindt ons in de winkel van Betsy Palmer op het Rokin in Amsterdam. Shop deze dagen alle modellen van onze vorige collecties met flinke korting van 50-70%. Ik zou het super vinden als jullie langskomen! Zie ik je daar?

Openingstijden Betsy Palmer

Ma12.00 - 18.00
Di / Wo / Do / Vr
10.00 - 18.00
Za10.00 - 19.00
Zo12.00 - 18.00